toppbilde_bibliotek

Få lånekortet på mobilen

Last ned bibliofil fra google play/appstore

1. Last ned bibliofil fra google play/appstore
2. Logg inn med lånenummer og pin
a. Forbli pålogget!
3. Trykk på menyknappen
a. (øverst til venstre)
4. Trykk på «lånekort»
5. Lån på biblioteket med mobilen!

Glemmer du ofte igjen lånekortet hjemme? Nå er det kommet en ny app – bibliofil – som i tillegg til muligheter til å søke i bokbasen, fornye lånefrister, og andre smarte funksjoner, legger inn lånekortet ditt på smarttelefonen.
For å få tak i lånekortet må du først laste ned bibliofil fra google play eller appstore (gratis). Deretter logger du deg inn med lånenummeret ditt (det står på lånekortet) og pinkode. Husk å merke av for å forbli pålogget, så du slipper å finne lånenummeret ditt igjen!
Når du er logget inn finner du en menyknapp – en sirkel med tre rette linjer – øverst i venstre hjørne. Her har du muligheten til å trykke på «lånekort» - og vips! så har du strekkoden din på skjermen.
PS: Har du ikke smarttelefon? Det går an å bare ta bilde av lånekortet, så lenge strekkoden er godt synlig og du er stødig på hånda.

Publisert: 20.05.2015 09:44 Sist endret: 11.07.2017 12:03

Verdal bibliotek Johannes Bruns gate 2 7650 Verdal
Tlf: 74 04 85 60 Faks: 74 04 85 61 E-post: biblioteket@verdal.kommune.no
Åpningstid: Tir-Tor 10-18, Man/Fre 10-15 Åpningstid: Lør 11-14 / Søn stengt Org.nr.:
Nettredaktør: Ove Haugrud Ansvarlig redaktør: Bodil B. Breivikås Utviklet av: Sem & Stenersen Prokom AS

En del av verdal kommune verdal kommune