toppbilde_bibliotek

De viktigste bøkene

Viggo Valle og Evy Kasseth Røsten forteller om sine favorittbøker. Viggo tar med seg bokquiz som publikum kan få bryne seg på. Evy vil i tillegg lese Victorias brev av Knut Hamsun og dikt av Andre Bjerke.

17. januar byr Verdal bibliotek igjen inn til samtale om favorittbøker. RadioRøsten Viggo Valle og skuespiller Evy Kasseth Røsten samtaler med Ingrid Storholmen om sine favorittbøker. Hvilke bøker har betydd mest? Hvorfor har bøkene vært viktige?

Viggo Valle er journalist og mest kjent fra NRKs radioprogram Påskelabyrinten som han har ledet i 30 år. Han er veldig glad i å lese. Han tar også med seg bokquiz som publikum kan få bryne seg på. Evy Kasseth Røsten er aktuell med nytt teaterstykke på Turneteateret, og vil dele bøker som har betydd mye for henne gjennom livet. Hun vil også lese Victorias brev av Knut Hamsun og dikt av Andre Bjerke.

Litteraturinteressen er på topp, noe som lover godt for en god prat om litteratur og favorittbøker. Her blir det lysende leseopplevelser i mørke januarkvelden. Det blir kulturinnslag fra Verdal kulturskole.

Velkommen til en trivelig bokkveld på Verdal bibliotek.

Kr. 100,- inkl drikke og noe godt.
Sikre deg plass ved å forhåndskjøpe billett på biblioteket.

Publisert: 10.01.2018 14:11 Sist endret: 10.01.2018 14:19

Verdal bibliotek Johannes Bruns gate 2 7650 Verdal
Tlf: 74 04 85 60 Faks: 74 04 85 61 E-post: biblioteket@verdal.kommune.no
Åpningstid: Tir-Tor 10-18, Man/Fre 10-15 Åpningstid: Lør 11-14 / Søn stengt Org.nr.:
Nettredaktør: Ove Haugrud Ansvarlig redaktør: Bodil B. Breivikås Utviklet av: Sem & Stenersen Prokom AS

En del av verdal kommune verdal kommune