toppbilde_bibliotek

Hva skjer på biblioteket?

Det skjer stadig noe på biblioteket

Midt i november arrangerer vi stor fortnite-turnering i samarbeid med Bibliogames og tre andre bibliotek i landet. Finalen 29. november vises på storskjerm i biblioteket, og i forbindelse med turneringen blir det også andre spill i biblioteket. Aldersgrense for å delta i turneringen 12 år. Spørsmål kan sendes karbor@verdal.kommune.no. Påmelding til post@bibliogames.no Se mer om turerningen her.

13. november kl. 13.00
Nettkafe. Kom på nettkafe og sosialt samvær, og få hjelp med hverdagens små og store digitale utfordringer. Sted: Verdal bibliotek. Kaffespleis med noe attåt kr. 50,-. Arrangeres i samarbeid med Innherred seniorforum.

19. november kl. 19.00
Kåseri med Marvin Wiseth og Bjarne Håkon Hanssen. Mandag 19. november kl. 19.00 til 19.30 kommer duoen bak humorboka «Trønderen – en gave til menneskeheten» til Verdal bibliotek med et kåseri. Gratis inngang, men husk å sikre deg billett her - eller vi kan hjelpe deg i skranken. Velkommen til en munter halvtime på biblioteket :-)

22. november kl. 17.00
Dyriske strofer. Vi får besøk av Hege Rimstad fra Askeladden friteater. Hun har med telt og termos, fele og ukulele, og mange sanger om dyra vi møter i skogen. Hege Rimstad er kjent som Rødnissejenta fra Jul i Blåfjell. Sted: Verdal bibliotek. Gratis inngang.

28. november kl. 19.00
Bokbad med Otto Ulseth. Otto Ulseth er høyaktuell med boka Nils Arne - et liv i svart og hvitt. Sted: Teaterhusets foaje. Inngang kr. 100,- Arrangeres i samarbeid med Turnéteatret i Trøndelag. Billett kjøper du her.

29. november kl. 17.00-19.00
Fortnite-finale i biblioteket. Kom og hei fram våre lokale Fortnite-helter i Kampen mellom kommunene. Se mer her

06. desember kl. 19.00
Bokbad med Helene Uri. Helene Uri er aktuell med boken "Hvem sa hva. Menn, kvinner og språk." Sted: Teaterhusets foaje. Inngang kr. 100,- Arrangeres i samarbeid med Turnéteatret i Trøndelag. Billett kjøper du her.

Utstilling
Små og store trøndelagsmotiver, maleri av Åse Eldrid Lyng. Åpnet 1. september.

Vil du vite mer?
eller sjekk Facebook for flere detaljer.

Det kommer alltid mer, følg med...

Publisert: 14.09.2018 11:15 Sist endret: 07.12.2018 10:10

Verdal bibliotek Johannes Bruns gate 2 7650 Verdal
Tlf: 74 04 85 60 Faks: 74 04 85 61 E-post: biblioteket@verdal.kommune.no