toppbilde_bibliotek

Verdal bibliotek søker bibliotekar/formidler til 100% fast stilling

Verdal bibliotek er et allsidig og utviklingsorientert bibliotek med høy aktivitet. Biblioteket ligger i Verdal sentrum, med kino, servicekontor og Nav i samme bygg. Vi har 4 årsverk og er en avdeling under Kulturtjenesten i Verdal kommune. Vi søker deg som vil være med å videreutvikle Verdal bibliotek som en arena for kultur, kunnskap og møter mellom mennesker. Du vil få varierte arbeidsdager med interessante og utfordrende arbeidsoppgaver, i et trygt og trivelig arbeidsmiljø.

• Kontakt med publikum, veiledning og aktiv formidling
  • Planlegging og gjennomføring av arrangement og aktiviteter på biblioteket
  • Synliggjøring av bibliotekets tjenester digitalt og i lokalsamfunnet
  • Samarbeid med institusjoner, lag og organisasjoner
  • Rutinemessig og forefallende bibliotekarbeid
  • Biblioteket er stadig i utvikling, så oppgavene kan endre seg

Kvalifikasjoner

• Relevant høgskoleutdanning med fag innen bibliotek-, litteratur- eller kulturfeltet, eller medier og kommunikasjon. Realkompetanse kan kompensere for relevant utdanning

Personlige egenskaper

• Du har god formidlingsevne og kan by på deg selv
  • Du er samfunnsorientert og litteraturinteressert
  • Du tar initiativ og kan sette ideer ut i livet
  • Du kan jobbe systematisk og målrettet
  • Personlig egnethet vektlegges

Annet

I stillingen inngår skrankevakter etter turnus, inkludert kvelds- og lørdagsvakter.
Arbeidstakere tilsettes i kommunen på de vilkår som følger av lovbestemmelser, reglement og gjeldende tariffavtaler.
Søkere som vil påberope seg fortrinnsrett må angi dette i søknaden.
Ved eventuelle interne rokkeringer kan andre stillinger bli ledige. Søkere med interesse for dette må oppgi dette i søknaden.
Lønn i henhold til gjeldende tariffavtaler og pensjonsordninger.

Søknad

Søknad sendes via kommunens rekrutteringsmodul på nett: https://uniquerekr.innherred-samkommune.no/recruitment/opening?1
Søkere som opplever problemer med modulen kan kontakte servicekontoret Verdal tlf. 74 04 82 00 for bistand.*
Bekreftede kopier av vitnemål og attester tas med på intervju.
Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om søkerne kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om å få sitt navn m.v. unntatt fra offentlig søkerliste. Søkere som ikke får sin anmodning om å bli unntatt offentlighet tatt til følge, vil få varsel om dette.

Om kommunen

Verdal kommune har et mangfoldig arbeids- og næringsliv, et bredt kulturliv, gode lokalsamfunn og et velutviklet sentrum. Kommunen er i jevn vekst med et innbyggertall på ca. 15.000, innbyggere med ulik bakgrunn, og et arbeidsmarked som har bruk for alle. Det er 1.150 ansatte i kommunen. Verdal ligger langs E6 på Innherred, og har gode togforbindelser til nærliggende byer og Trondheim lufthavn. Livskvalitet og vekst er kommunes visjon.

Utlyst dato: 24. mai 2018
Søknadsfrist: 10. juni 2018

Kontaktperson

Biblioteksjef Bodil B. Breivikås. Mobil: 48128242. E-post: bodil.breivikaas@verdal.kommune.no