Ny utstilling - Verdal kommune Gå til innhold Globalmeny Forsiden
toppbilde_bibliotek

Liv Kristins palett

Liv Kristin Høyem fra Kjerknesvågen stiller ut akrylmalte bambusfat.

Liv Kristin Høyem er 60 år og bor på Kjerknesvågen i Inderøy. Til daglig jobber hun ved Inderøy bibliotek, og fritiden fylles for det meste med maling. Da hun for 18 år siden begynte å male i akryl, ble dette en kjær og avkoblende hobby. Hun maler blant annet på bambusfat og eksperimenterer med maling og sand. Og fatene får sine helt egne uttrykk.

Hun er selvlært, mye prøving og feiling, inspirasjon finner hun ofte i kunstbøker, utstillinger, internett, m.m. De riktige fargene er viktig for trivsel og velvære, pensel og palett er en sentral del av tilværelsen. Med god musikk i malerverkstedet og ofte i sene kveldstimer blir bildene til. Kom og se hennes vakre fat på biblioteket!

Liv Kristins bambusfat

Publisert: 05.06.2018 13:28 Sist endret: 05.06.2018 13:52

Verdal bibliotek Johannes Bruns gate 2 7650 Verdal
Tlf: 74 04 85 60 Faks: 74 04 85 61 E-post: biblioteket@verdal.kommune.no