inndal-flyfoto

De viktigste bøkene: Viggo Valle og Evy Kasseth Røsten

Viggo Valle og Evy Kasseth Røsten i samtale med Ingrid Storholmen.

17. januar byr Verdal bibliotek igjen inn til samtale om favorittbøker.
RadioRøsten Viggo Valle og skuespiller Evy Kasseth Røsten samtaler med Ingrid Storholmen om sine favorittbøker. Hvilke bøker har betydd mest? Hvorfor har bøkene vært viktige? Viggo Valle er journalist og mest kjent fra NRKs radioprogram Påskelabyrinten som han har ledet i 30 år. Han er veldig glad i å lese. Han tar også med seg bokquiz som publikum kan få bryne seg på.
Evy Kasseth Røsten er aktuell med nytt teaterstykke på Turneteateret, og vil dele bøker som har betydd mye for henne gjennom livet. Hun vil også lese Victorias brev av Knut Hamsun og dikt av Andre Bjerke. Litteraturinteressen er på topp, noe som lover godt for en god prat om litteratur og favorittbøker. Her blir det lysende leseopplevelser i mørke januarkvelden. Velkommen til en trivelig bokkveld på Verdal bibliotek.

Starter: onsdag 17. januar 19:00
Slutter: onsdag 17. januar 20:00