Adferd på parkeringsplass ved barnehagen

Prosedyre for adferd på parkeringsplassen ved barnehagen.

I forbindelse med Verdal kommunes arbeide for å bli trafikksikker kommune har vi utarbeidet en orientering om pålagt prosedyre til foreldre og ansatte om forsvarlig trafikal adferd ved barnehagen.

Gode prosedyrer ved adkomst og avreise fra barnehagens parkeringsplass er viktig for å forhindre uønskede hendelser.

• Overhold farsgrensen i Moholtvegen/Andevegen 30km/t. Kjør rolig inn på parkeringsplassen.

• Ta et godt overblikk. Vurder evt risiko.

• Rygg bilen på plass når du kommer for best mulig oversikt.

• Slipp ikke barn ut av bilen, eller ut av porten alene.

• Etterlat aldri barn i bil alene med nøklene i tenningslåset. Fjern alltid nøkkelen når du går fra bilen på parkeringsplassen. Motoren skal ikke gå på tomgang på parkeringsplassen.

• Bruk alltid bilstol, selv på korte distanser.

• Overhold alltid trafikkregler og fartsgrenser. Voksne er barns forbilder.

Publisert: 21.09.2016 09:21 Sist endret: 21.09.2016 09:24