Gå til innhold Globalmeny Forsiden
Verdal profilbilde

Tiriltoppen

Avdeling for 3- og 4-åringer.

Vi er en avdeling for 3- og 4-åringer som hører hjemme i 1. etg. på barnehagen. Avdelingen er bygd opp med et fellesrom for alle hovedaktiviteter sånn som forming, og diverse bordaktiviteter, samling og leik, og to små rom for aktiviteter som familieleik ol., eller for å leke uforstyrret med døren lukket for evt. lyder utenfor.

Illustrasjonsbilde

På denne avdelingen legger vi mest vekt på musikk, musikkopplevelse og kunst i forskjellige former. Innen musikken driver vi med forskjellige aktiviteter som dans, konserter, samt avslapningsaktiviteter med musikk. Vi bruker musikk hele tiden, hele året, like mye på tur som i barnehagen. Ofte drar vi til HiNT på huskonsert for å se studenter opptre med et variert utvalg av sjangere innen musikk. Vi kan også ta turen til Trønderhallen for å klatre

Med tilgang til det meste innen lyd og bilde, har vi bestandig tilgang til musikk som barna ønsker å lytte til, og med TV, projektor, nettbrett o.l. har vi har også mulighet til å finne musikkvideoer og filmer som barna kan ha utbytte av (opplysning, dans og underholdning).

Hovedaktiviteten innen kunst, er glasskunst. Vi er en av få barnehager som driver med glasskunst for de minste. Med egen ovn og glass lager barna de vakreste kunstverk av ting som ser ut som glasbrott før det brennes, og ettersom barnehagen driver med «Grønt Flagg» er dette en aktivitet der vi kan resirkulere og gjenvinne brukt glass.

Vi drar ofte på tur, og de fleste turmålene er i gåavstand fra barnehagen.

Illustrasjonsbilde Illustrasjonsbilde

Vi samarbeider tett med de andre avdelingene, noe som er også viktig for samhold, og ikke minst sosialisering mellom avdelingene. Sammen gjør vi ting som karneval, teater, FORUTaksjon, juleaktiviteter, og andre fellesaktiviteter.

Illustrasjonsbilde

Publisert: 23.10.2009 09:57 Sist endret: 03.03.2015 08:32
Verdal kommune Postboks 24 7651 Verdal Besøksadr: Johannes Bruns gate 2
Tlf: 74 04 82 00 Faks: 74 04 82 02 E-post: postmottak@verdal.kommune.no
Åpningstid: Man-fre 09:00-15:30 Åpningstid: sentralbord 08:00-15:30 Org.nr.: 938 587 418
Nettredaktør: Ove Haugrud Ansvarlig redaktør: Jostein Grimstad Utviklet av: Sem & Stenersen Prokom AS