Vinnebhg_1

Om oss

Vi er en to avdelingsbarnehage som ligger sentralt til mellom Prix og skolen i Vinne. Vi har et stort uteområdet og et nærområdet vi bruker aktivt. Vi har god pedagogtetthet og er et personal med mye erfaring og de fleste assistene er fagarbeidere. Velkommen som søker til Vinne barnehage

En hverdag med livsglede og aktivitet- la barna utfolde seg

Vinne barnehage skal være en lærende arena med et mangfold av opplevelser, utforsking og læring i et miljø som stimulerer til utvikling.

For oss betyr det at vi skal ha en hverdag fylt med ulike aktiviteter som gir læring, vennskap og utvikling.

Om Vinne barnehage sin visjon:

Vi setter barna i fokus, vi er tilstede i samspill og samtaler, vi er aktive og deltakende med barna. Vi har kreative og oppfinnsomme voksne som gir barna mange opplevelser og omsorg.

Vår visjon er et ønske om at barnehagen skal være et sted der barna utvikle seg til å ha god helse, sosial kompetanse og trygghet. Gjennom å ha fokus på fysisk aktivitet, sunt kosthold og gi et godt pedagogisk tilbud til barna, vil dette gi barna et godt grunnlag for senere i livet.

Det betyr for oss: Å ha fokus på natur og uteliv, fokus på sunt og næringsrik kosthold og vi setter leiken høyt for barns utvikling.

Publisert: 04.02.2010 08:06 Sist endret: 15.02.2016 11:54