Harry Potter DIY-kurs på nett

Vil du lage kule Harry Potter bokmerker, papirfigur av deg selv med tryllestav og hus-skjerf, eller bare lære mer om papirklipp? Bli med på vårt digitale kurs!

DIY står for «do it yourself” eller “gjør det selv». I dette digitale kurset vil vi lære bort grunnleggende papirklipp-teknikker og vise fram hvordan du kan lage Harry Potter-figurer og sette dem sammen til et bokmerke. Videoen vil ha premiere 9. februar kl. 18.00, og vi vil da være tilgjengelig i chat for å svare på spørsmål – men videoen vil selvfølgelig være tilgjengelig i ettertid også, så du kan se den så mye du vil, når det passer deg. Den vil legges ut både på Facebook og Youtube, men live-chat under premieren vil bare skje på Youtube.

Trenger du materialer, kan du komme på biblioteket mellom 1. og 9. februar og hente en pose med diverse biter farget papp og papir. I tillegg vil du trenge en saks, blyant og lim.

Vi sitter kanskje mest hjemme alene for tida, så la oss gjøre noe koselig og kreativt – sammen. ❤

Publisert: 13.01.2021 07:44 Sist endret: 25.04.2022 10:16

Verdal bibliotek Johannes Bruns gate 2 7650 Verdal Besøksadr: Rådhusgata 2
Tlf: 95 10 78 22 Faks: - E-post: biblioteket@verdal.kommune.no