Konspirasjoner hos svigers

I denne BokSmaken kan du høre Trond fortelle om tre sakprosabøker, blant annet 25 konspirasjoner å snakke om hos svigers av Ødegaard og Næss.

Bibliotekets nye programpost BokSmak finner du på vår YouTube-kanal.

I dag har vi lagt ut en ny smakebit, og denne gangen er det Trond Hallem som har tatt på seg alufoil-hatten og tar for seg tre sakprosabøker.

Trykk på bildet under så finner du den.

Trond Hallem i alufoil-hatt. Trykk på bildet så kommer du til filmen.

Mer om BokSmak

Takket være midler til aktiv formidling fra Nasjonalbiblioteket vil det i løpet av 2021 komme mange slike drypp på våre digitale plattformer. I tillegg kommer vi gjerne ut og presenterer bøker og bibliotekinfo til lag, foreninger, lunsjrom, foreldremøter og så videre. Har du en arena hvor det passer med besøk av biblioteket? Send en e-post til biblioteket@verdal.kommune.no eller kom innom for en prat.

Publisert: 05.02.2021 12:00 Sist endret: 12.10.2021 15:20

Verdal bibliotek Johannes Bruns gate 2 7650 Verdal Besøksadr: Rådhusgata 2
Tlf: 95 10 78 22 Faks: - E-post: biblioteket@verdal.kommune.no
Åpningstid: Man/fre 10-15 Åpningstid: Tirs/ons/tors 10-18, Lør 11-14 Org.nr.: 938 587 418