BokSmak: Høytlesingstips

I dag lanserer vi vår nye spalte BokSmak på vår YouTube-kanal. Først ut er Berit med noen av sine høytlesingsfavoritter for barn.

Denne uka markeres Høytlesingsdagen over hele landet. Da tenkte vi at det passer godt at vi lanserer Verdal biblioteks nye programpost BokSmak på vår YouTube-kanal.

Først ut er bibliotekets Berit Fikse med noen av sine favorittips til høytlesing for barn. Og da ble det en liten skandinavisk rundtur, eller som i vitsen om du vil: Norsken, dansken og svensken...

Trykk på bildet under så finner du den.

Trykk på bildet og du kommer til Verdal biblioteks YouTube-kanal.

Takket være midler til aktiv formidling fra Nasjonalbiblioteket vil det i løpet av 2021 komme mange slike drypp på våre digitale plattformer. I tillegg kommer vi gjerne ut og presenterer bøker og bibliotekinfo til lag, foreninger, lunsjrom, foreldremøter og så videre. Har du en arena hvor det passer med besøk av biblioteket? Send en e-post til biblioteket@verdal.kommune.no eller kom innom for en prat.

Publisert: 29.01.2021 12:17 Sist endret: 23.06.2022 13:41

Verdal bibliotek Johannes Bruns gate 2 7650 Verdal Besøksadr: Rådhusgata 2
Tlf: 95 10 78 22 Faks: - E-post: biblioteket@verdal.kommune.no
Åpningstid: Man/fre 10-15 Åpningstid: Tirs/ons/tors 10-18, Lør 11-14 Org.nr.: 938 587 418