Glimt fra bokbadet

Her finner du noen glimt fra bokbadet med Ingrid Storholmen og hennes nye roman Støvberar.

Verdal bibliotek inviterte tirsdag 3. november til bokbad med Ingrid Storholmen. Storholmen er i høst aktuell med romanen Støvberar. I boka blir vi med misjonæren Ingeborg til India på 1980-tallet. Her arbeider hun som jordmor hos santalfolket, et folk som blir grovt utnytta i steinindustrien. Samtalen ble ledet av forfatter Marte Huke, og gjestene fikk høre en fin og interessant samtale om Storholmens nye bok og veien fram til boka.

På grunn av smittevernhensyn hadde biblioteket satt en øvre grense på 35 billetter. Billettene ble annonsert på bibliotekets hjemmesider, Facebook og i biblioteket, og det tok ikke lange stunda før alle billetter var solgt.

– Vi skulle gjerne solgt mange flere billetter, men sånn situasjonen er nå, er ikke det aktuelt. Men interessen for Storholmen og hennes forfatterskap er stor. Derfor vil vi se på muligheten for et nytt arrangement med Ingrid senere, sier Berit Fikse ved Verdal bibliotek.

Bokbad Støvberar. Forfatter Ingrid Storholmen og samtaleleder Marte Huke.

Ingrids bok. Med nydelig omslag designet av Kari Stai.

Forside-designer Kari Stai var på plass blant gjestene. Her til høyre i bildet i samtale med Anne Segtnan fra Tindved, et nettverk for kreative næringer hvor både Ingrid Storholmen og Kari Stai er målbedrifter.

Utstilling som viser barnebok skrevet av Ingrid Storholmen og illustrert av Kari Stai.

Mange kjøpte bok av Norli Verdal og sikret seg forfatterens signatur.

Ingrid Storholmen signerer sin nye roman.

Publisert: 29.10.2020 13:47 Sist endret: 23.06.2022 13:41

Verdal bibliotek Johannes Bruns gate 2 7650 Verdal Besøksadr: Rådhusgata 2
Tlf: 95 10 78 22 Faks: - E-post: biblioteket@verdal.kommune.no
Åpningstid: Man/fre 10-15 Åpningstid: Tirs/ons/tors 10-18, Lør 11-14 Org.nr.: 938 587 418