toppbilde_bibliotek

Bookbites - ny tjeneste for e-bøker

I dag lanseres BookBites som ny tjeneste for lån av e-bøker i Trøndelag.

BookBites kan brukes av alle bibliotekbrukere med nasjonalt lånernummer, og elever i Trøndelags videregående skoler. Den erstatter eBokBib fra 15. april. eBokBib vil fungere ut april, og du må lese ferdig bøkene du har lånt der innen 30. april.

I BookBites får du tilgang til tusenvis e-bøker og lydbøker. Du laster den ned fra AppStore eller GooglePlay. Første gangen du skal logge inn må du opprette en brukar og legge inn biblioteket ditt, men når det er gjort er det like enkelt å låne bøker i Bookbites som i eBokBib. Her finner du en innføring i bruk av appen.

Bookbites

Bookbites har funksjoner som skal støtte opp under den gode leseopplevelsen, og motivere deg til å lese videre. Appen har også integrerte hjelpemiddel for ulike lesevansker, for eksempel dysleksi.

AppStore                       GooglePlay

QR Bookbites        QR GooglePlay

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål!

Publisert: 14.04.2020 11:24 Sist endret: 26.06.2020 07:48

Verdal bibliotek Johannes Bruns gate 2 7650 Verdal
Tlf: 95 10 78 22 Faks: E-post: biblioteket@verdal.kommune.no
Åpningstid: Man, tir, tor, fre 12 - 15 Åpningstid: Ons 14 - 17 Org.nr.:
Nettredaktør: Ove Haugrud Ansvarlig redaktør: Bodil B. Breivikås Utviklet av: Sem & Stenersen Prokom AS

En del av verdal kommune verdal kommune