toppbilde_bibliotek

Brages historie

Her er enda et lesetips til ungdommen fra jobbskygger'n vår Gunnhild.

«Brages historie», av Sigbjørn Mostue, er første bok i trilogien «I morgen er alt mørkt». Boka handler om Brage, en helt vanlig gutt, med et helt vanlig liv. En dag får han vite om svære folkemengder som dreper og ødelegger alt og alle. Dette skyldes et smittsomt virus som sprer seg fra Japan og til resten av verden. Når viruset kommer til Norge, må Brage gjøre drastiske og fæle ting for å overleve.
Boka er fin, dystopisk, spennende, litt romantisk og skummelt realistisk. Det virker som at alt som skjer i boka kunne skjedd i virkeligheten og det er dette som gjør den til en av de beste bøkene jeg noen gang har lest. Jeg anbefaler boka for ungdommer fra 13 år og oppover og jeg synes at alle burde gi denne fantastiske boka en sjanse.

Gunnhild med boka Brages historie av Sigbjørn Mostue

Fikk du med deg forrige boktips fra Gunnhild? Sjekk denne lenka.

Publisert: 11.06.2019 14:56 Sist endret: 10.07.2019 08:09

Verdal bibliotek Johannes Bruns gate 2 7650 Verdal
Tlf: 95 10 78 22 Faks: - E-post: biblioteket@verdal.kommune.no
Åpningstid: Tir-Tor 10-18, Man/Fre 10-15 Åpningstid: Lør 11-14 / Søn stengt Org.nr.:
Nettredaktør: Ove Haugrud Ansvarlig redaktør: Bodil B. Breivikås Utviklet av: Sem & Stenersen Prokom AS

En del av verdal kommune verdal kommune