Digital filmklubb

Er du glad i film så tror vi at vårt nye samarbeid med Mossebibliotekene vil interessere deg! Du får nå muligheten til å bli med i den digitale filmklubben Zoom inn, zoom ut.

Under hvert møte strømmes det en filmprat der du er velkommen til å delta i samtalen via chat. Zoom inn, zoom ut er helt gratis, og filmene som diskuteres i klubben er tilgjengelige på vår gratis nett-tjeneste Filmoteket. Du finner nettsiden ved å trykke på lenken her: https://filmoteket.no/

I møtene er det filmpraten som strømmes, selve filmen(e) må sees på forhånd.

Neste prat er på Facebook onsdag 6. oktober, og da er ingen ringere enn regissør og manusforfatter Dag Johan Haugerud gjest! Haugerud er blant annet skaperen av den prisbelønte filmen Barn (2019) og Som du ser meg (2012). For mer informasjon om dette klubbmøtet, gå inn på arrangementet som ligger på Facebook-sida vår.

Følg med på våre ulike kanaler for informasjon om kommende Zoom inn, zoom ut møter.

Publisert: 01.10.2021 14:39 Sist endret: 12.10.2021 15:20

Verdal bibliotek Johannes Bruns gate 2 7650 Verdal Besøksadr: Rådhusgata 2
Tlf: 95 10 78 22 Faks: - E-post: biblioteket@verdal.kommune.no
Åpningstid: Man/fre 10-15 Åpningstid: Tirs/ons/tors 10-18, Lør 11-14 Org.nr.: 938 587 418