Digitalt kurs - her ser du det!

Vil du lage kule Harry Potter-bokmerker eller bare lære mer om papirklipp? Bli med på vårt digitale kurs! Du kan nå hente pose med kursmateriale hos oss.

DIY står for "do it yourself" eller "gjør det selv". I dette digitale kurset vil vi lære bort grunnleggende papirklipp-teknikker og vise fram hvordan du kan lage Harry Potter-figurer og sette dem sammen til et bokmerke.

Her ser du filmen
Videoen vil ha premiere 9. februar kl. 18.00 på vår youtube-kanal, og vi vil da være tilgjengelig i chat for å svare på spørsmål – men videoen vil selvfølgelig være tilgjengelig i ettertid også, så du kan se den så mye du vil, når det passer deg. Den vil legges ut både på facebook og youtube, men live-chat under premieren vil bare skje på youtube.
Pose med materiale til kurset.
Hent deg en pose!
Trenger du materialer, kan du komme på biblioteket fram til 9. februar og hente en pose med diverse biter farget papp og papir. I tillegg vil du trenge en saks, blyant og lim.
Vi sitter kanskje mest hjemme alene for tida, så la oss gjøre noe koselig og kreativt – sammen.

Publisert: 01.02.2021 09:33 Sist endret: 12.10.2021 15:20

Verdal bibliotek Johannes Bruns gate 2 7650 Verdal Besøksadr: Rådhusgata 2
Tlf: 95 10 78 22 Faks: - E-post: biblioteket@verdal.kommune.no
Åpningstid: Man/fre 10-15 Åpningstid: Tirs/ons/tors 10-18, Lør 11-14 Org.nr.: 938 587 418