Slik får du tilgang til meråpent bibliotek

For å få tilgang må du signere reglene for bruk av meråpent bibliotek.

Du kan enten komme innom i åpningstida for å signere en avtale, eller du kan gjøre det digitalt med autentisering i ID-porten.

Slik gjør du det digitalt:

Gå til verdal.bib.no og logg deg på med lånernummer og pinkode/passord. Du kan også bruke appen BIBLIOFIL hvis du har den.

Gå til Min side - Min profil - Profil

Skroll nedover til du ser den grønne knappen: "Ja, gi meg tilgang til Meråpent bibliotek"

Les og forstå avtalen
Kryss av for at du bekrefter å ha lest og godkjenner reglene. Klikk Godkjenn, du vil da bli sendt til ID-porten for å signere digitalt. Når det er gjort skal du kunne bruke lånekortet som adgangskort til biblioteket.

Vil du se en video som viser hvordan du gjør det?
Alfred og Lukas, som er elever fra Verdal videregående, har laget en instruksjonsvideo for hvordan man registrerer seg som meråpentbruker av biblioteket digitalt. Se videoen her

Opplever du feil på dørlåsen?
Kontakt Avarn på tlf 932 54 238.

Publisert: 09.11.2021 21:16 Sist endret: 23.12.2021 10:19

Verdal bibliotek Johannes Bruns gate 2 7650 Verdal Besøksadr: Rådhusgata 2
Tlf: 95 10 78 22 Faks: - E-post: biblioteket@verdal.kommune.no
Åpningstid: Man/fre 10-15 Åpningstid: Tirs/ons/tors 10-18, Lør 11-14 Org.nr.: 938 587 418