toppbilde_bibliotek

Filmoteket - lån film digitalt!

Nå kan du låne film fra Filmoteket med lånekortet ditt.

Filmoteket er bibliotekets nye digitale filmtjeneste. Her kan du låne filmer uten at det koster deg noe. Tjenesten åpnet i april 2020 og har et godt utvalg av spillefilmer og dokumentarer. Utvalget vil utvides utover året, og det skal ved utgangen av 2020 være mer enn 1000 filmer å velge mellom.

Hvordan se film?

Du oppretter først en konto på Filmoteket, og låner enkelt film via lånekortet ditt (lånekortnr + pin-kode). Du kan lese om filmen og spille av trailer før du bestemmer deg for om du vil låne den. Når du har lånt filmen, kan du se den så mange ganger du vil i løpet av de neste 48 timene. Du kan låne opp til 4 filmer pr. måned.

Registrer deg på Filmoteket, så er du i gang!

Mangler du lånekort? Registrer deg enkelt her.

Mangler du lånenummer eller pinkode - trykk her.

Ta kontakt med oss om det er noe du lurer på.

Snurr film!

Publisert: 20.04.2020 10:58 Sist endret: 26.06.2020 07:48

Verdal bibliotek Johannes Bruns gate 2 7650 Verdal
Tlf: 95 10 78 22 Faks: E-post: biblioteket@verdal.kommune.no