toppbilde_bibliotek

Hva skjer på biblioteket?

2. oktober kommer Jan Ove Ekeberg, forfatteren bak seiren "Den siste vikingkongen" til Verdal. Mer om det som skjer i høst finner du her.

BOKBAD MED TRUDE MARSTEIN

I samarbeid med Turnéteatret i Trøndelag inviterer vi til bokbad med Trude Marstein torsdag 26. september kl. 19.00 i Teaterhuset i Verdal.

Marstein ga i 2018 ut Så mye hadde jeg, en roman om den aldri hvilende lengselen etter et liv rikt på tilhørighet, lidenskap og mening – men også om følelsen av at alt glipper, at ingenting kan holdes fast, at man kanskje verken vil eller klarer å høre sammen med noen.

Trude Marstein ble nominert til både Brageprisen og Kritikerprisen 2018 for Så mye jeg hadde.

Inngang kr. 100,-. Billetter kjøper du her

Bokbad med Trude Marstein

FORFATTERMØTE: JAN OVE EKEBERG

Jan Ove Ekeberg er i høst aktuell med sin tredje roman i serien "Den siste vikingkongen". Den forrige fikk terningkast seks i VG. Onsdag 2. oktober kl. 19.00 kommer Ekeberg til Verdal bibliotek. Kom og hør den tidligere TV 2-journalisten fortelle om bøkene sine, og det å skrive romaner fra årene før og etter 1030. Gratis inngang.

NTE - KRAFTA SOM FORMET NORD-TRØNDELAG

I anledning NTEs 100-årsdag i juni 2019 har professor Hilde Gunn Slottemo fra Verdal skrevet jubileumsboka "Samfunnsbyggeren - Ei fortelling om krafta som formet Nord-Trøndelag". Gjennom en samtale mellom Slottemo og Yngve Kvistad blir vi bedre kjent med boka, forfatteren og 100-årsjubilanten. Arrangementet er støtta av Trøndelag fylkesbibliotek.

Når: Tirsdag 8. oktober 19.00-20.30.
Sted: Verdal bibliotek
Arrangør: Verdal bibliotek og Trøndelag fylkesbibliotek
Pris: Gratis inngang

Torsdag 10. oktober kl 11.30-13.30

Bli med på vårt lesefellesskap. Liker du å lytte til eller prate om gode tekster med andre? Vi samles om korte tekster og dikt som leses høyt og med pauser til samtale underveis.

Torsdag 7. november kl 11.30-13.30

Torsdag 5. desember kl 11.30-13.30

TIPS OSS

Har du forslag til arrangement, aktiviteter eller utstillere? Ta gjerne kontakt med oss på biblioteket@verdal.kommune.no.

FINN OSS PÅ FACE

Verdal bibliotek har også en side på Facebook. Følg oss gjerne.

Publisert: 31.08.2018 11:42 Sist endret: 18.09.2019 11:12

Verdal bibliotek Johannes Bruns gate 2 7650 Verdal
Tlf: 95 10 78 22 Faks: - E-post: biblioteket@verdal.kommune.no
Åpningstid: Tir-Tor 10-18, Man/Fre 10-15 Åpningstid: Lør 11-14 / Søn stengt Org.nr.:
Nettredaktør: Ove Haugrud Ansvarlig redaktør: Bodil B. Breivikås Utviklet av: Sem & Stenersen Prokom AS

En del av verdal kommune verdal kommune