toppbilde_bibliotek

Hva skjer på biblioteket?

Jan Ove Ekeberg kommer til Verdal 2. oktober. Mer om det som skjer i høst finner du her.

LITTERÆRT PUSTEROM

Bli med på vårt lesefellesskap. Liker du å lytte til eller prate om gode tekster med andre? Vi samles om korte tekster og dikt som leses høyt og med pauser til samtale underveis.
Velkommen!

Torsdag 29. aug kl 11.30-13.30
Torsdag 12. sept kl 11.30-13.30

SOMMERUTSTILLINGA 2019

I biblioteket finner du nå bilder malt av Aksel Hermann (7,5 år). Utstillinga åpnet i begynnelsen av juni 2019 og henger til 31. august.

Aksel Hermann på 7 år er sommerutstiller i Verdal bibliotek.

VALGSAMTALEN - MED KULTUR SOM HOVEDRETT

Tirsdag 27. august kl. 19.00 inviterer vi de lokale partiene til en samtale med utgangspunkt i kulturkommunen Verdal, krydret med andre dagsaktuelle tema. Møteleder er mangeårig kulturmedarbeider Rune Dillan, nypensjonert og frittalende. Gratis inngang

AVSLUTNINGSFEST FOR SOMMERLES

Fredag 6. september kl. 18.00 feirer vi alle våre flotte Sommerlesere med en heidundrende avslutningsfest i amfiet på Verdalsøra barneskole. Det blir klovnebesøk av Tove Karoliussen, stas, moro og loddtrekning for alle som kommer på festen. I løpet av festen deler vi også ut den fantastiske storpremien vår! Gratis inngang.
Asbjørn og Astrid - skikkelsene fra Sommerlesfortellingen 2019

FORFATTERMØTE: JAN OVE EKEBERG

Jan Ove Ekeberg er i høst aktuell med sin tredje roman i serien "Den siste vikingkongen". Den forrige fikk terningkast seks i VG. Onsdag 2. oktober kl. 19.00 kommer Ekeberg til Verdal bibliotek. Kom og hør den tidligere TV 2-journalisten fortelle om bøkene sine, og det å skrive romaner fra årene før og etter 1030. Gratis inngang.

Bildet av Ekberg med sine to første bøker i serien Den siste vikingkongen.

TIPS OSS

Har du forslag til arrangement, aktiviteter eller utstillere? Ta gjerne kontakt med oss på biblioteket@verdal.kommune.no.

FINN OSS PÅ FACE

Verdal bibliotek har også en side på Facebook. Følg oss gjerne.

Publisert: 31.08.2018 11:42 Sist endret: 18.07.2019 11:33

Verdal bibliotek Johannes Bruns gate 2 7650 Verdal
Tlf: 95 10 78 22 Faks: - E-post: biblioteket@verdal.kommune.no
Åpningstid: Tir-Tor 10-18, Man/Fre 10-15 Åpningstid: Lør 11-14 / Søn stengt Org.nr.:
Nettredaktør: Ove Haugrud Ansvarlig redaktør: Bodil B. Breivikås Utviklet av: Sem & Stenersen Prokom AS

En del av verdal kommune verdal kommune