toppbilde_bibliotek

Let's go down under!

Turen i mai går til Australia.

I 2020 inviterer biblioteket deg til å lese en bok hver måned fra ulike land rundt i verden. Ny måned gir et nytt reisemål, og her kan du laste ned ditt eget pass du kan bruke til å skrive ned de 12 titlene.

Så langt har vi besøkt Italia, USAChile og Island. Nå drar vi i motsatt retning, til Australia.

Hva skal du lese?

Du kan lese hvilken som helst bok fra Australia, men for å hjelpe deg litt på vei kan du titte på denne lenka med boktips. I vår nye app for e-bøker, BookBites, finner du også en liste med forslag til bøker.

Australia bøker

God tur :-) Og om du vil sende et postkort fra din reise så post gjerne boka du leser / har lest på Instagram med #litterærrundreise og tagg @verdalbib

Publisert: 29.04.2020 08:44 Sist endret: 26.06.2020 07:48

Verdal bibliotek Johannes Bruns gate 2 7650 Verdal