toppbilde_bibliotek

Lyst på ei klassisk utfordring?

Nye norske litterære klassikere fortjener et større publikum. Og voksne lesere fortjener også en lesekampanje i sommer. Hvor mange klarer du?

"25 utvalde moderne klassikarar" er et prosjekt i regi av Lom folkebibliotek, og vi i Verdal bibliotek har fått gleden av å tilby lesekampanjen til våre lånere.

Har du lyst til å delta?

Kom innom biblioteket og hent med deg et stemplingskort eller et bingobrett. Er det noen av bøkene du har lest fra før kan du bare krysse i vei. Dersom du kommer deg gjennom hele lista i løpet av 2019 leverer du kortet/brettet til oss i skranken. Da blir du med i trekningen av fine bokpremier. I bingovarianten gir også ei rad muligheten til å bli med i en egen premietrekning.

Bøkene som er med på lista finner du på en egen utstilling ved inngangen til lokalavdelingen. Skulle det være noen vi ikke har i biblioteket kan den fjernlånes fra andre bibliotek. Trenger du hjelp er det bare å spørre oss i skranken.

Du kan lese mer om prosjektet og se presentasjoner av bøkene på Lom folkebiblioteks hjemmeside.

Lykke til!

Bingobrett eller stemplingskort? Valget er ditt!

Publisert: 03.07.2019 12:38 Sist endret: 18.07.2019 11:29

Verdal bibliotek Johannes Bruns gate 2 7650 Verdal
Tlf: 95 10 78 22 Faks: - E-post: biblioteket@verdal.kommune.no
Åpningstid: Tir-Tor 10-18, Man/Fre 10-15 Åpningstid: Lør 11-14 / Søn stengt Org.nr.:
Nettredaktør: Ove Haugrud Ansvarlig redaktør: Bodil B. Breivikås Utviklet av: Sem & Stenersen Prokom AS

En del av verdal kommune verdal kommune