Nasjonalt lånekort

Her har vi samlet opp litt informasjon om nasjonalt lånekort.

Hvis du ikke har nasjonalt lånekort kan du enten besøke biblioteket eller du kan skaffe det på nett her.

Det er ingen forskjell på det fysiske og det digitale kortet. For å kunne benytte et Nasjonalt lånekort ved et bibliotek må lånekortet først knyttes opp til biblioteket. Det kan gjøres på nettet, men noen bibliotek krever fysisk oppmøte for dette.

Kortet gir deg tilgang til å søke opp og bestille bøker for lån gjennom Biblioteksøk, og det gir mulighet for å se filmer i Filmbib. Selv om du har skaffet deg nasjonalt lånekort enten hos biblioteket eller via nett, må det knyttes opp mot et eierbibliotek for å få tilgang til alle ressursene, som for eksempel å lese e-bøker gjennom BookBites eller se filmer gjennom Filmoteket.

Har du spørsmål? Kanskje du finner svar på ofte stilte spørsmål her, eller så kan du ta kontakt med oss på biblioteket.

Publisert: 16.11.2020 12:54 Sist endret: 25.04.2022 10:18

Verdal bibliotek Johannes Bruns gate 2 7650 Verdal Besøksadr: Rådhusgata 2
Tlf: 95 10 78 22 Faks: - E-post: biblioteket@verdal.kommune.no
Åpningstid: Man/fre 10-15 Åpningstid: Tirs/ons/tors 10-18, Lør 11-14 Org.nr.: 938 587 418