toppbilde_bibliotek

Sola er også en stjerne

I forrige uke var Gunnhild jobbskygger her på biblioteket. Her finner du en anbefaling for ungdom hun lagde da hun var hos oss.

«Sola er også en stjerne» av Nicola Yoon er ei vakker og trist bok som viser hvor vanskelig det er å være forelsket. Den handler om Daniel og Natasha som begge er omtrent 17 år og bor i USA. Daniel elsker poesi og følger alltid hjertet, mens Natasha er en ulovlig innvandrer som tror på vitenskapen. Disse vidt forskjellige menneskene møtes på en platebutikk i New York.
Boka har en utrolig avslutning som, etter min mening, er det beste med den. Jeg tror boka passer godt for lesere fra 13 år og oppover og som liker realistiske og romantiske bøker.

Gunnhild og boka "Sola er også en stjerne".

Publisert: 11.06.2019 14:04 Sist endret: 10.07.2019 08:09

Verdal bibliotek Johannes Bruns gate 2 7650 Verdal
Tlf: 95 10 78 22 Faks: - E-post: biblioteket@verdal.kommune.no
Åpningstid: Tir-Tor 10-18, Man/Fre 10-15 Åpningstid: Lør 11-14 / Søn stengt Org.nr.:
Nettredaktør: Ove Haugrud Ansvarlig redaktør: Bodil B. Breivikås Utviklet av: Sem & Stenersen Prokom AS

En del av verdal kommune verdal kommune