Julenatt med Kevin Hovdahl Holmli

Velkommen til Kevin Hovdahl Holmlis tradisjonsrike førjulskonsert «Julenatt» i Stiklestad Kirke. Etter 3 år med fulle hus og mange ulike lokale gjesteartister har Kevin i år invitert med seg verdalingene Vetle Røsten Granås (17 år) og Emma Lium Green (22 år) for å lage magisk førjulsstemning med juleperler som gir publikum frysninger.
Billettsalg: https://kultar.no/billetter/julenatt-i-stiklestad-kirke/

Facebook-event:

«Julenatt med Kevin Hovdahl Holmli og gjester» byr på stemningsfull julemusikk med en god blanding av gamle klassikere og mer moderne julesanger. Konserten har blitt svært godt mottatt av publikum og presse og det har gjort sitt til at billettene raskt år etter år har blitt revet bort. Kevin Hovdahl Holmli er en ung tenor på 27 år fra Verdal. Han har stått på lokale, regionale og nasjonale scener helt siden han var en liten gutt. Som 12-åring fikk han være med på D.D.E’s juleturne med 40 utsolgte konserter gjennom hele Norge – hvor han blant annet sang juleklassikeren O’Helga Natt. Etter dette har han hatt en rekke teaterroller både i Verdal, Steinkjer og Levanger og stått på både små og store scener som sanger i hele Trøndelagsområdet.
Sammen med seg på scenen har Kevin et fantastisk husband som består av:

• Stian Christensen (28 år) fra Overhalla (tangenter),
  • Øyvind Andreassen (28 år) fra Bratland i Nordland (gitar),
  • Åsmund Gevik (25 år) fra Jøa (bass),
  • Tale Vang Ellefsen (27 år) fra Trondheim (fiolin) og
  • Viktor Stavrum (28 år) fra Namsos (slagverk).

Årets gjesteartister er verdalingene Vetle Røsten Granås og Emma Green Lium.

Vetle Røsten Granås er 17 år og går for tiden på Inderøy Videregående Skole. Han begynte i ung alder med teater sammen med sine foreldre og har siden deltatt på spel og oppsetninger både i Oslo og rundt om i hele Trøndelag. Vetle har blant annet deltatt i Eplene i Messehagen i Malm, Elden på Røros og flere av Verdal Teaterlags oppsetninger. Da han var 15 år begynte han for fullt å synge og har de siste årene blant annet vært med på Drømmeaften i Trønderhallen og Operaen på Ytterøya. I sommer har han vært årets medspiller under Olsokdagene på Stiklestad og i høst spiller han i «Ormstunge – en Råneroperaen» på Minsaas Plass.

Emma Green Lium Emma er 22 år og kommer også fra Verdal. Hun har tidligere gått musikklinja ved Inderøy Videregående med sang som hovedinstrument. Hun har sunget helt siden hun begynte å snakke og sto for første gang på en scene å sang da hun var 4 år. Hun har gjentatte ganger deltatt på Ungdommens Kulturmønstring, samt vært med på ulike oppsetninger opp gjennom årene på små og store scener på Innherred. Emma er kanskje noe ukjent, men har en stemme som publikum uten tvil kommer til å huske etter hennes opptreden på «Julenatt».

NB: Vi minner om at det kan være lurt å bestille billetter tidlig, da det tidligere år har blitt utsolgt.
Konserten lørdag 7. desember er reservert LO-medlemmer og kode for bestilling av LO-billetter fås ved å kontakte ditt LO-forbund.

Foto/design: Øyvind Malum / WOW Medialab
Lyd og lys: Scenemann.no
Sponsorer: SpareBank 1 SMN og LO

Starter: lørdag 07. desember 17:00