fra_trones1

Kick-off sykle-til-jobben

Kick-off for årets Sykle-til-jobben-aksjon 24. april 2019 - All fysisk aktivitet teller – bli med på laget!

Verdal kommune var i fjor en av få kommuner med en økning i antall deltakere i Sykle-til-jobben-aksjonen – i år skal vi slå alle rekorder og vil ha deg med på laget!

Bli derfor med og marker kick-off for aksjonen 24.april sammen med Verdal kommune, Bedriftsidretten i Nord-Trøndelag, Verdal Næringsforum, Sprek Trening AS, YX, Extra, Coop Mega, Tine og Frisklivssentralen!

Ta frokosten når du sykler eller går til jobb – ta ei enkel treningsøkt ute i lunsjen – eller bli med på ettermiddagstrening i frisk luft.

Se mer informasjon om de ulike aktivitetene i forbindelse med kick-off Sykle-til-jobben!

Verdal kommune

Bedriftsidretten

Tine

Verdal næringsforum