sykletiljobben_banner

Kultur, trivsel, musikk og middag

Elvebredden Aktivitetstilbud har fokus på hverdagsmestring, helsefremming og forebygging av ensomhet. Vi vet at det er flere som føler seg ensom her i Verdal og som har problemer med å komme seg ut.

Vi inviterer dere til en dag med kultur, trivsel, musikk og middag i fellesskap med andre.

Vi er så heldige at vi får hjelp av Verdal Pensjonistlag denne dagen. De kommer og henter dere, og kjører dere hjem. Vi kan ikke ta med elektriske rullestoler i bilen. Dere må kunne komme dere inn i en bil ved noe hjelp av oss.

Vi dekker bordene pent og serverer dere middagen i et trivelig miljø.

Musikk av Jorid Elnes, Svein Berg og Reidar Aksnes.

Ta kontakt ved spørsmål og påmelding innen torsdag 6.juni.

Anne Kari Hermann 926 84 397

anne.kari.hermann@verdal.kommune.no