smittebegrensning1

Begrenset tilgang og begrensede tjenester

Informasjonen er oppdatert 09.06.2020.

DE ALLER FLESTE TJENESTER ER NÅ ÅPNE FOR BESØK OG UTFØRER TJENESTER SOM NORMALT IGJEN (pr 9. juni).
ER DU USIKKER ANBEFALER VI FLIKEVEL ORTSATT AT DU TAR KONTAKT MED KOMMUNEN PÅ TELEFON ELLER E-POST FØR DU OPPSØKER KONTORET / TJENESTEN.
(74 04 82 00 ELLER servicekontoret@verdal.kommune.no)

(Det er ikke helt sikkert all informasjon om de enkelte enhetene nedenfor er helt oppdatert med siste status)

Rådhuset og Herredshuset: Restriksjoner på besøk, alle besøkende må henvende seg i skranken på Servicekontoret i Rådhuset.

Verdal bo-og helsetun, Ørmelen bo- og helsetun, Vuku bo- og helsetun og G/H omsorgsboliger på Ørmelen:
Det har vært strenge restriksjoner på hvem som kan komme på besøk på institusjonene fra 09.03.2020. Fra og med 28. mai lettes restriksjonene noe i tråd med sentrale bestemmelser, mend besøk må fortsatt avtales på forhånd, og gjennomføres i samråd med ansatte.
Se mer informasjon om dette her.

Hjemmetjenesten gjennomførte i en periode færre hjemmebesøk, men dette er nå tilbake til normal situasjon. Det ble også gjort andre tiltak for å redusere smitterisikoen.
Se mer informasjon om dette her.

NAV - fra og med 15.06.2020 er det normale åpningstider hos NAV, se informasjon på NAV sine sider for kommunale NAV-tjenester, og på nav.no.

Innherred brann og redning - brannstasjonene i Verdal og Levanger er stengt for publikum fra og med 13.03.2020

Ungdomshuset Panzer har vært stengt fra og med 13.03.2020. Panzer har gradvis og kontrollert åpnet opp igjen fra uke 21 med begrensninger på antall samtidig besøkende og besøkende totalt pr kveld.

Svømmehallen er stengt fra og med 13.03.2020

Alle idrettshaller og gymsaler er stengt fra og med 13.03.2020

Biblioteket har vært stengt for besøk fra og med 13.03.2020.
Men fra og med 2. juni åpner biblioteket for publikum igjen, foreløpig med redusert åpningstid:

• Mandag, tirsdag, torsdag og fredag: 12-15
  • Onsdag: 14-17

Psykisk helse

• Lokalene til Avdeling psykisk helse er stengt for besøkende for å begrense Korona-smitte, men det gis likevel fortsatt tjenester.
    Det er verdt å merke seg at tjenester i en periode gis på en annen måte enn tidligere.
    Det kan skje forandringer i tjenestetilbudet fremover, dette vil hver enkelt som mottar tjenester få beskjed om via kontaktperson(er) i avdelingen.

Rusavdelingen:

• følgende tjenester er stengt for besøkende fra og med mandag 16.03.2020:
    - Rustjenesten
    - Helsestasjon Rus
    - Urinlab
    - ATA-senteret
    - Boligkontoret

Lokalene er stengt for besøkende for å begrense Korona-smitte, men det gis likevel fortsatt noen tjenester:
    - ingen aktivitet på ATA-senteret
    - det tas ikke urinprøver ved Ruslab.

Mens noen tjenester gis fortsatt, selv om noen gis på annen måte enn vanlig.
    Det gis for eksempel ut brukerutstyr selv om Helsestasjon Rus ikke er åpent.
    Snakk med din kontaktperson i Rusavdelingen og få avklart ordninger.

Det kan også skje forandringer i tjenestetilbudet fremover, og også dette vil du i så fall få beskjed om via din kontaktperson i avdelingen.

Dagtilbudet Arken og dagtilbudet Elvebredden:

• har begynt arbeidet med en gradvis og kontrollert gjenåpning av tjenestene / aktivitetene - se mer om dette.

Innvandrertjenesten / Immigrant service

• har vært stengt for personlige henvendelser fra og med 18.03.2020 til og med 31.05.2020.
    Fra og med 2. juni er tjenesten igjen åpen for besøkende mandag til fredag kl. 10:00 - 14:00
    Introduksjonsdeltakere som har behov for samtale med programrådgiver må ringe og avtale tidspunkt.

• has been closed for personal inquiry from March 18th through May 31st 2020.
    From June 2nd and onward you can visit the immigrant service monday yo friday between 10:00 - 14:00.
    Participants in the introduction program with a need for meeting must call and make an appointment.

Helsestasjonen

• har åpnet igjen for gradvis opptrapping av aktivitet - se mer om dette.

Landbrukskontoret har redusert bemanning og adgangskontroll (henvendelse servicekontoret i Verdal rådhus)

Publisert: 18.03.2020 09:49 Sist endret: 15.06.2020 09:45