fra_trones3

Trenger du handlehjelp? Eller noen å prate med?

Mange vil hjelpe andre i den spesielle tiden vi er inne i. Ulike lag og organisasjoner har mobilisert, og flere privatpersoner har også meldt seg som frivillige i Facebook-gruppa «Verdal hjelper Verdal».

Det er imidlertid ikke alle hjelpebehov som fanges opp via frivillige organisasjoner eller grupper i sosiale medier.
Verdal kommune har derfor jobbet med et system for koordinering av hjelpebehov slik at disse kan kobles med frivillige som vil bistå.
Arbeidet har foregått i et samarbeid mellom Verdal Røde Kors, Sanitetskvinnene i Verdal og Verdal kommune.

Trenger du hjelp til å handle mat eller medisiner fordi du er syk, i karantene eller isolasjon?
Eller ønsker du noen å prate med på telefon?
Da kan du fylle ut dette skjemaet.

Synes du dette er komplisert, kan du ringe Servicekontoret i kommunen på telefon 74 04 82 00, hverdager i tidsrommet 09.00-14.30.
Kommunen vil registrere hjelpebehovet og sette deg i kontakt med en frivillig som vil hjelpe.

Er du ikke frivillig i Verdal Røde Kors eller Norske kvinners sanitetsforening, men ønsker å bidra, kan du registrere deg på følgende side:

Marthe Leistad Bakken (Verdal kommune) Hanne Guddingstua (Røde Kors) Marita Nergård Gustad (Saniteten)
            Marthe Leistad Bakken                           Hanne Guddingstua                             Marita Nergård Gustad
               (Verdal kommune)                                  (Røde Kors)                                          (Saniteten)

Du kan ta kontakt med Røde Kors på telefon 90 26 91 73 eller Saniteten på telefon 90 36 49 10.

Kommunen setter pris på rausheten til alle verdalingene som har meldt seg for å kunne hjelpe et medmenneske som trenger det akkurat nå.

Tusen takk!

Publisert: 25.03.2020 15:45 Sist endret: 30.03.2020 16:39