inndal-flyfoto

Plan for uke 28

Vi går inn i den siste uka før vi tar ferie på byggeplassen. Fra og med neste uke vil det kun være noen få som jobber på prosjektet vårt. Blant annet vil det pågå noe arbeid utvendig med utomhusarbeidene.

Denne siste uka skal vi fortsette med de samme oppgavene som vi jobbet med i forrige uke. For tømrerne vil det si montering av dører, innvendige vinduer og himling, mens for tekniske fag vil det si komplettering og utstyrsmontasje.Gulvleggerne fortsetter sine arbeider i korttidsavdelingen, og malerne har begynt med flikkarbeid i bygget.Utvendig ryddes det nå klart for arbeider langs bygget mot sør. Først settes kantsteinlinja langs bygget, før innhukene opparbeides. Utvendig er også diverse lekeutstyr som skal settes opp i hagen mot vest under montering. Det er også sådd plen i flere områder rundt bygget vårt, så om været blir både varmt og vått nok i sommer, så håper vi at det er grønnskjær i plenområdene når vi kommer tilbake etter ferien.Oppe på taket pågår også montering av paneler for solcelleanlegget. Her gjenstår ca halvparten av panelene før anlegget er klart.Dagens bilde er tatt med drone, og viser status pr 07.07.21.Vi er tilbake i full drift fra uke 32, og da er det bare noen få måneder til bygget skal være ferdig. Vi ønsker alle en riktig god sommer - fra alle oss på VBB.

12.07.21 Trine Hynne, Grande Entreprenør AS / Veidekke AS

Publisert: 12.07.2021 10:02 Sist endret: 19.07.2021 01:54

Nettredaktør: Ove Haugrud Ansvarlig redaktør: Geir Olav Jensen Utviklet av: Sem & Stenersen Prokom AS