edderkopp-dugg-multe

Sommerskole 2021

Verdal kommune har fått midler av Utdanningsdirektoratet til å arrangere sommerskole. Sommerskoletilbudet skal være for elever i grunnskolen i Verdal. Oppdatert 9. juni.

Tilbudet skal bidra til at barn og unge får delta i faglige, sosiale og kulturelle aktiviteter i skolens sommerferie og tilbudet skal være gratis.Nedenfor finner du/dere informasjon og påmeldingslenke til de tilbudene som vi har klare, siden vil bli fortløpende oppdatert – når nye tilbud blir klare.

Verdal kommune samarbeider med lag og foreninger om å få til et så bredt tilbud som mulig. Vi håper at det blir tilbud i hele kommunen. Det må påregnes å ordne transporten selv til noen av tilbudene. Det kan skje endringer pga smittevernregler. Følg med på hjemmesiden til Verdal kommune.

Om du ikke har det utstyret som trengs til den aktiviteten du vil delta på, kan du ta kontakt med Bua Verdal for å låne utstyr der.

Uke 25:

• Lyng kulturgård, FULLT, finn mer informasjon på Lyng kulturgård sin FB-profil, 1. - 7. klasse, mandag-torsdag

• Midt-Norsk Realfagsenter, mer informasjon og påmelding, 5. - 7. trinn, torsdag

• Sandslia ridesenter, FULLT, finn mer informasjon på Sandslia sin FB-profil, 8 år +, mandag-torsdag

• Stiklestad Nasjonale Kultursentre, FULLT, historisk sommerskole for barn bosatt i Verdal kommune,  2. - 4. klasse, tirsdag-fredag

• Verdal Volleyballklubb, sandvolleyballskole 26. - 29. juni

• Tine Fotballskole, Verdal stadion, FULLT, nærmere informasjon og mulighet for påmelding her. 1. - 4. trinn, mandag-onsdag

• Tromsdalsopplevelser, FULLT,  Tilbudet til Tromsdalsoppleveleser vil omfatte: Kano, Klatring, Grotting, Zippline, Bueskyting mm.
    Tilbudet vil være alderstilpasset,  kontakt Torunn Rotmo 952 56 231 tort@verdal.kommune.no. 5. - 7. trinn mandag-fredag

• Ungdomshuset Panzer vil ha åpen «sommerkafe» fra skoleslutt og ut juli, 13 år +, mandag-fredag
    Mer informasjon kommer i løpet av mai.

• I sommer har Miljøteam ungdomsskole gleden av å kunne tilby følgende aktiviteter i uke 25 til avgangselever på barneskolen og 8.-10. trinn på ungdomsskolene i Verdal kommune:
    - Dagstur til Rypetoppen (Mandag 21. Juni).
    - Overnattingstur til Galdhøpiggen (Torsdag 24. Juni - Fredag 25. Juni)
    Begrenset antall plasser. Turene er gratis. Både mat, transport og aktiviteter blir dekt av oss. Klær og nødvendig utstyr ber vi om at dere ordner med selv. Vi sender ut en pakkeliste til de som er så heldige at de får bli med på de aktuelle turene.
    All informasjon om de forskjellige aktivitetene kommer på tekstmelding til dere som får plass.
    OBS OBS! Det er kort påmeldingsfrist, så ikke nøl med å melde deg på! Påmeldingsfristen er onsdag 16. Juni!
    PÅMELDINGSLENKE: https://forms.office.com/r/J14Lemctbm

Uke 26:

• I sommer har Miljøteam ungdomsskole gleden av å kunne tilby følgende aktiviteter i uke 26 til avgangselever på barneskolen og 8.-10. trinn på ungdomsskolene i Verdal kommune:
    - Havfiske på Bessaker, overnatting (Mandag 28. Juni - Tirsdag 29. Juni)
    - Sushikurs (Onsdag 30. Juni)
    PÅMELDINGSLENKE: https://forms.office.com/r/J14Lemctbm

Uke 27:

Uke 28:

Uke 29:

Mer informasjon kommer i løpet av mai

Uke 30:

• Biblioteket:
    - Mandag kl. 12:00-15:00, bokklubb for ungdom 8. - 10. trinn
    - Tirsdag kl. 09:00-15:00, Tryllestavverksted 3. - 10.trinn
    Onsdag kl. 09:00-15:00, Tryllestavverksted 3. - 10.trinn
    - Torsdag kl. 12:00-15:00, bokklubb for ungdom 8. - 10. trinn
    - Fredag kl. 09:00-15:00, Magic the Gathering kurs og turnering, 1. - 10. trinn

Mer informasjon og påmeldingslenker.
  • Terrengsykkel, aldersgruppe 13-16 år, mandag-fredag

Mer informasjon kommer i løpet av mai

Uke 31:

• Biblioteket:
    - Mandag kl. 12:00-15:00, bokklubb for ungdom 8. - 10. trinn
    - Tirsdag kl. 12:00-15:00, Samspilling Embracelet 6. - 10.trinn
    Onsdag kl. 12:00-15:00, Samspilling Embracelet 6. - 10.trinn
    - Torsdag kl. 12:00-15:00, bokklubb for ungdom 8. - 10. trinn
    - Fredag kl. 09:00-11:00, Bodypaint+Photoshoot, 1. - 5. trinn
    - Fredag kl. 12:00-15:00, Bodypaint+Photoshoot, 6. - 10. trinn

Mer informasjon og påmeldingslenker.

Uke 32:

• I sommer har Miljøteam ungdomsskole gleden av å kunne tilby følgende aktivitet i uke 32 til avgangselever på barneskolen og 8.-10. trinn på ungdomsskolene i Verdal kommune:
    - Bowling (Torsdag 12. August)
    Begrenset antall plasser. Turen er gratis. Både mat, transport og aktiviteter blir dekt av oss. Klær og nødvendig utstyr ber vi om at dere ordner med selv. Vi sender ut en pakkeliste til de som er så heldige at de får bli med på de aktuelle turene.
    PÅMELDINGSLENKE: https://forms.office.com/r/J14Lemctbm

Publisert: 10.05.2021 13:43 Sist endret: 09.06.2021 08:29

Nettredaktør: Ove Haugrud Ansvarlig redaktør: Geir Olav Jensen Utviklet av: Sem & Stenersen Prokom AS