jernbaneparken2011

Temakveld spillemidler

Verdal og Levanger har de siste årene arrangert temakveld spillemidler hver vår, hvor søknadsprosess og krav gjennomgås. Dette har vært obligatorisk for alle søkere å delta på..

I vår utsatte vi denne temakvelden, da det er varslet noen endringer i bestemmelsene fra Kulturdepartementet. Det er viktig å få disse endringene på plass før vi arrangerer temakveld.

Kommunene har foreløpig ikke de nødvendige detaljene på disse endringene, kommunene skal selv på kurs i oktober. Det vil derfor ikke bli arrangert kurs i regi Verdal og Levanger denne søknadsrunden.

Vi oppfordrer imidlertid alle søkere sterkt om å delta tilsvarende temakveld «idrettsanlegg og spillemiddelsøknader» i år, som arrangeres av idrettskretsen og fylkeskommunen i høst.

Aktuelle datoer for deltagere i Verdal og Levanger er:

• Steinkjer 12. september
  • Stjørdal 23.september

Påmelding gjøres via denne linken: https://trondelag.pameldingssystem.no/temakveld19#/home

Frode Strand (verdal) og Kjersti Nordberg (Levanger), vil være tilstede på temakvelden på Steinkjer.

• Kaffe/te/vann fra 17.30. Velkommen og presentasjon 18.00.
  • Idrettens anleggsplan i Trøndelag, 2020 - 2024.
  • Hva må vi vite for å unngå kostbare tabber i spillemiddelsøknadene.
  • Krav til regnskap, revisjon og momsrefusjon.
  • Krav og rutiner fra respektive kommuner.
  • Spørsmål og svar. Ferdig 21.00.

Kurslærere på kveldene:

• Trøndelag Idrettskrets: Einar Lund, eller stedfortreder
  • Trøndelag Fylkeskommune: Gisle Løseth, eller stedfortreder
  • Revisjon Midt-Norge SA: Knut Tanem, eller stedfortreder
  • Kommunal saksbehandler: Fra det aktuelle geografiske område for respektive temakveld

Ta kontakt ved spørsmål!

Publisert: 26.08.2019 14:00 Sist endret: 26.08.2019 14:07