Gå til innhold Globalmeny Forsiden
Vinnebhg_1

Informasjon fra styrer

Velkommen til Vinne barnehage,

Vi tar utgangspunkt i vårt grunnsyn som bygger på barna som kompetente, med grunnleggende lyst til utforsking og læring i et miljø som stimulerer til gode opplevelser. Vi vet at barn har  trang til å bruke kroppen sin i all læring og lek , og derfor ønsker vi å tilby dem en veksling mellom lek inne og ute i barnehagen, samt turer i andre miljøer. Måten vi gjør det på er at vi veksler med annenhver uke «baseuke» her i barnehagen, og annenhver uke med «uteuke», der vi drar på turer og har fokus på utelivet. Med et bevisst øye for den læring som foregår i ulike miljøer og med ulike materialer, ønsker vi å gi barna et læringsmiljø de kan utvikle seg i og på den måten gi dem en god ballast til videre skolegang.

De minste trenger trygge, rolige stabile voksne som kan sitte på gulvet å ha tid og tålmodighet i massevis.  Med dette som utgangspunkt vil vi jobbe litt med tema som faller seg naturlig, og da tenker vi på leik og sosialt samspill, språk og motorikk. En dag i uken drar også de minste ut på tur i nærområdet.  

Vår eminente personalgruppe har god kompetanse på barn og pedagogikk, og med fem pedagoger og sju fagarbeidere har vi en god, kompetent stab som ivaretar barna deres. Kompetanse i personalgruppa er viktig for god kvalitet, og vi er opptatt av at Vinne barnehage skal ha god kvalitet, å være en konkurransedyktig barnehage.

Kom gjerne innom for en prat :)

Mvh

Merete Haugen

 

Publisert: 04.02.2010 09:47 Sist endret: 07.10.2019 13:04
Verdal kommune Postboks 24 7651 Verdal Besøksadr: Rådhusgata 2
Tlf: 74 04 82 00 Faks: - E-post: postmottak@verdal.kommune.no
Åpningstid: Man-fre 09:00-15:30 (15:00 i juli) Åpningstid: Tlf. 08:00-15:30 (15:00 i juli) Org.nr.: 938 587 418
Nettredaktør: Ove Haugrud Ansvarlig redaktør: Jostein Grimstad Utviklet av: Sem & Stenersen Prokom AS